četvrtak, 4. siječnja 2018.

Unknown

U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI JE OTAC IZGUBIO ŽIVOT, A SINA SU VRATILI U ŽIVOT KOJI JE POTOM REKAO NAJČUDNIJU STVAR NA SVIJETU!


1997. godina je to bila, a jedna porodica se vraćala kući sa puta na kojem su bili. Andy, Julie i njihov sin Lindon, su bili jako sretni jer su konačno bili svi na okupu na ovako lijepom putovanju.
Zatim se desilo nešto što je zauvijek promijenilo njihove živote, a kada su se vraćali nazad, na sredini raskrsnice kola hitne pomoći koja su se vraćala nazad u ambulantu su direktno u njih udarila.




Auto je bilo toliko smrskano da spasioci nisu vidjeli da je treća osoba u automobilu. Vidjeli su Andya koji je na licu mjesta preminuo, kao i Julie, koja je bila u stabilnom stanju. Tek kada su vidjeli cipelu, shvatili su da je tu i njihov sin.




Rekli su doktori odmah da ako preživi dječak da će se ponašati kao osmogodišnja beba. Uspjeli su da ga oive, bio je u komi par dana, a potom se probudio. Kada se probudio, pitali su ga da li zna gdje mu je otac, a maleni Landon je kao iz topa rekao, da, vidio sam ga u raju skoro, a potom se okrenuo majci i rekao da je upoznao svoja dva brata.
Nije njegovoj majci bilo jasno o čemu priča, a onda je shvatila da je imala dva spontana pobačaja prije nego li je rodila Landona.