četvrtak, 4. siječnja 2018.

Unknown

PETOGODIŠNJI DJEČAK JE SA SESTROM NA RUKAMA DOŠAO KOMŠIJI – TADA SU SAZNALI ŠTA IM JE BILO SA MAJKOM


Sal Cicalese dolazi iz Arizone,ali on nije običan dječak. Ovaj petogodišnjak je heroj – koji je proslavljen širom interneta zbog njegove hrabrosti. Spasio je svoju majku .
Jessica Penoyer je njihova susjeda koja je čula da neko kuca na vrata njenog doma. To je bio 5-godišnji susjed Sal Cicalese sa svojom malom sestrom na rukama. Stojao je ispred vrata i držao je nešto u rukama, zbog čega je ona pomislila  da je to lutka – priča Jessica. Ondaj  je vidjela da to nije bila lutka nego njegova dvomjesečna sestra.




U početku  je Jessica pomislila da joj dječak pokušava reći da je uginuo njihov pas, ali ubrzo je shvatila da se nešto drugo dešava. “Rekao je, ‘ne, moja mama je umrla u kadi. Možete li se pobrinuti za nas? – rekla je Jessica.Kada je shvatila o čemu se radi odma je nazvala  hitnu pomoć, koja je poslana u Salov dom.
Niste čitali:  Pogledajte koji horoskopski znak ima najbolji poljubac od kojeg će vam se zavrtiti pame t!




Sva sreća  njegova majka nije umrla, kako je on pomislio. Ona je imala  napad za vrijeme kupanja.Zbog instinkta i jake ljubavi prema majci, Sal je odma reagovao – a kada se njegov nevjerovatni trud otkrio, svi su bili u šoku da je tako djelovao . Misleći da je njegova majka umrla, Sal odma krenuo potražiti pomoć.
Uzeo je stolicu, naslonio je uza zid i popeo se na nju. Na taj način je otvorio vrata od garaže i  izašao . Onda je zamotao svoju sestru u dekicu da bude siguran da joj toplo.Nakon toga je uzeo u natučje i odjurio do susjede. Ubrzo je došla hitna i pobrinula se za  dječakovu majku. Da nije bilo njenog  malog dječaka, priča bi možda imala tragičan završetak.