nedjelja, 7. siječnja 2018.

Unknown

ON JE 15 KILOMETARA PJEŠAČIO PO SNJEŽNOJ MEĆAVI, DA BI STIGAO NA RAZGOVOR ZA POSAO – KADA JE DOŠAO, NIJE MU BILO JASNO ŠTA GA JE SNAŠLO!


18-GODIŠNJI ŽAKIL REGAN JE ODLUČIO OD SVOJE KUĆE DA SE ZAPUTI NA RAZGOVOR ZA POSAO U MJESTO KOJE JE UDALJENO OKO 30 KILOMETARA. ZA JEDNOG ADOLOSCENTA TO NE BI TREBALO PREDSTAVLJATI JER TO NIJE PUNO PREPJEŠAČITI.
Ali ipak jest problem ići po snježnoj mećavi, a Regan se zaustavio kraj jednog restorana kako bi pitao vlasnika istog koliko je udaljeno to mjesto. Kada mu je rekao da ima još 15 kilometara i da ne može da ide pješke, on je nastavio.




Art, vlasnik restorana je otišao kući, a potom je sreo mladog Regana kako se bori. Pitao ga je da ide busem ili da ide taksijem, Regan je rekao da nema para i da mu je ovaj posao jako važan. Art je potom došao kući, šerovao je na Fb sve o Reganu i podijelio sa prijateljima.




Napisao je kako ne zna da li je Regan dobio posao, ali ako nije dobio, on mu nudi posao da radi u restoranu, jer voli vrijedne i marljive ljude. Čak je poruka došla i do Regana, koji je bio oduševljen zbog ovoga i nije mogao da vjeruje.