četvrtak, 28. prosinca 2017.

Unknown

Na njegov 70. rođendan rekli su mu da ima samo još 6 meseci života ON JE JOŠ ŽIV I TO SA OVIM LEKOM


Džonu Tanziju je dijagnostikovan karcinom debelog creva u IV fazi u julu 2013. godine, samo nekoliko dana pre njegovog 70. rođendana. Doktori su rekli da će živeti još 2 do 6 meseci u slučaju da odbije hemoterapiju.
Džon je već video kako su neki od njegovih prijatelja i članovi porodice primali hemoterapiju i opet umrli, nesrećni i u bolovima. To ga je nateralo da potraži način da se sam izleči i poboljša svoje zdravlje istovremeno.

Prvo je promenio režim ishrane. Izbacio je meso, prerađen šećer i mlečne proizvode iz ishrane. Takođe je pratio preporuke sa stranice CancerTutor.com i njihovu „dijetu protiv karcinoma“ i nastavio da se moli i da traži prirodne alternative.

Njegovo istraživanje ga je dovelo do kapsula sa 250ml gela od “esiak” čaja sa četiri vrste bilja. Džon je takođe uzimao čep beta glucan gela za svakih 25 kilograma težine.

Beta glukani su se koristili kao imuno-stimulanti za karcinom od 80-ih godina prošlog veka, najčešće u Japanu. Letinan je beta-glukan kojeg sadrže šitake pečurke, poznate kao antikancerogena super hrana. Ove pečurke umanjuju tumore i sprečavaju njihov razvoj.

Džon je savetovao druge pacijente kojima je dijagnostikovan karcinom, da potraže ono što je adekvatno za njih i izaberu najbolji alternativni prirodni tretman moguć, i da promene način života.

Na Fejsbuku možete naći njegov profil „Holistic Cancer and Health Chat Room“ i podeliti i postaviti bilo kakva pitanja koja možda imate.

Webtribune.rs